• Magyar |
  • English |
  • Română |

Kis Mívesek Háza

 

Hangulat képek

_dsc0089.jpg

Keresés az oldalon

Logonk

Felhívás

Kézműves oktatás a Kaláka Kör keretein belül: vesszőfonó és szövő. Érdeklődni az Artera Alapítványnál.


Főoldal / Bemutatkozás arrow Rendezvények arrow MES arrow Pályázat a XV. Míves Emberek Sokadalmára
Pályázat a XV. Míves Emberek Sokadalmára

Pályázati felhívás

A XV. Míves Emberek Sokadalmán  való részvételre

 

A MÍVES EMBEREK SOKADALMA  szervezői pályázatot hirdetnek kárpát-medencei  iparművészek, kézművesek, népművészet és hagyomány ápolással foglakozó  szervezeteknek,  a sokadalmon való részvételre( SZÉKELYUDVARHELY 2014 július 18-20 ( péntek-szombat – vasárnap –a Székely Támadt vár),

Pályázni olyan programokkal lehet, amelyek bemutatják a pályázó szervezetnek a fesztivállátogató közönség számára hasznos tevékenységeit, illetve amelyekkel a résztvevők figyelmének felkeltésére, illetve programjaiban való aktív részvételére ösztönöznek.

Pályázatot nyújthatnak be:

-         kézművesek

-         működő civil szervezetek (alapítványok, egyesületek)

-         vendégházak

-         egyházak, egyházi fenntartású intézmények közössége.

 

A nyertes pályázó részére a Míves Emberek Sokadalmán  biztosítjuk a standot, területet, az energiakiépítést, áramellátást, szervezői feladatokhoz szükséges egyéb szolgáltatásokat, illetve a tevékenységhez igazolhatóan szükséges belépőjegyeket.

A megvalósítandó programok egyéb költségei (utazási és személyi jellegű kifizetések, egyéb építmény, installációk, stb.) a nyertes pályázót terhelik. Saját támogató, szponzor megjelenése a fesztivál támogatóit nem sértő módon, reklámozások a rendezvény lapban a MESter-ben, külön egyeztetéssel lehetséges. 

A pályázat elektronikus úton a következő e-mail címre: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez , és postán: Artera alapítvány, 5356oo-Székelyudvarhely, Kornis Ferenc ut. 8 szám, nyújtható be

A pályázat elbírálása során nyertesek azok a pályázók, akik programjaikkal( látványos mesterség-bemutató,vagy más szorakoztató program szervezése, felügyelete) a fesztivál látogatottságát növelik, és/vagy programkínálatát, közösségéből fellépőkkel, régi idős mesteremberekkel színesítik.

Érvénytelennek minősül az a pályázat:

- amelyiknek az ürlapja hiányosan vagy egyáltalán nincs kitöltve.

- melynek pályázója az elmúlt években nyert pályázatot, de a rendezvényen nem tartotta meg, vagy nem volt  látványos a bemutatója. 

Pályázók a  döntést megtekinthetik az Artera alapítvány honlapján.

A pályázat benyújtásának határideje: 2014. június 01

A pályázat elbírálásának határideje: 2014. július 01.

A nyertes pályázó , tartsa kötelességének a rendezvényen való részvételt és kérjük  legkésőbb  július 8-ig jelezzen vissza.

Fontos:

Kötelezi magát, hogy mindhárom nap, népviseletben, vesz részt a rendezvényen!

További információ:

Artera alapítvány,535600 Székelyudvarhely. Kornis Ferenc u.8  szám, tel.0040 366 100900, Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez , www.artera.ro  0040-749 219888,

 
© 2020 Artera Alapítvány - Fundatia Artera
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.