• Magyar |
  • English |
  • Română |

Fotografii

dsc_0614.jpg

Căutare în pagină

Logo

Anunț

Instruire meșteșugărească inlauntrul cercului „Kalaka”: bătut dantelă (avansat, începător), pictat mobilă (avansat, începător), înpletitor de nuielă și țesător manual Mai multe informații aflați la Fundația „Artera” 

 


Prezentarea Fundației arrow Sponsorizări
Subventii

 

Vă milțumim pentru donația de 2 %, și vă așteptăm la programele noastre.

Persoane Juridice  |  Persoane Fizice

Persoane Fizice

Datele de care aveți nevoie pentru direcționarea a 2% din impozitul pe venit Fundației Artera:

Denumire entitate nonprofit: Fundația Artera
Cod de identificare fiscală:
12858017
Cont bancar (IBAN):
RO95BRDE21OSVO13546621OO - Banca Română de Dezvoltare - Sucursala Odorheiu Secuiesc


Dacă sunteți interesați să contribuiti la proiectele noastre, prevederile legale în vigoare vă oferă posibilitatea de a vă implica financiar în activitățile Fundației Artera, fără ca acest lucru să vă afecteze bugetul.

Prin intermediul prevederii 2% din Codul Fiscal, ca si contribuabil persoană fizică, puteți direcționa 2% - începând cu anul fiscal 2005- din impozitul dumneavoastră pe venit către Fundatia Artera, oferindu-ne un sprijin pentru realizarea proiectelor noastre curente.

Modalitatea prin care puteti directiona 2% din impozitul dumneavoastră pe venit este simplă.

Persoanele care au realizat numai venituri din salarii în anul fiscal 2008 pot întocmi formularul 230 - Cerere privind destinația sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual si să direcționeze 2% din impozitul pe venit biroului nostru.

Contribuabilii care au realizat si alte venituri decât din salarii vor completa secțiunea corespunzătoare a formularului 200 - Declarația specială privind veniturile realizate în anul 2008.

Ambele formulare vor fi depuse la organul fiscal până la data de 15 mai 2009 în a cărui rază teritorială aveți domiciliul fiscal. Formularele pot fi depuse personal la organul fiscal de domiciliu sau prin postă, printr-o scrisoare recomandată, recipisa obținută de la oficiul postal reprezentând dovada depunerii declarației/cererii în termenul legal prevăzut.

IMPORTANT!

Prin direcționarea a 2% din impozitul pe venitul global către Fundația Artera nu efectuați cheltuieli suplimentare, suma aferentă reprezintă un procent din impozitul pe care l-ați plătit către bugetul statului pentru veniturile realizate în cursul anului precedent. Utilizând această opțiune directionați organizației alese acest procent, stabilind chiar dumneavoastră în ce domeniu să fie cheltuiți o parte din banii pe care i-ați plătit ca si impozit si, în acelasi timp, contribuiți la realizarea unor proiecte pe care le considerați importante pentru comunitate. Suma reprezentând 2% din impozitul dumneavoastră pe venit o puteți direcționa numai către o singură organizație nonprofit.

 
© 2020 Artera Alapítvány - Fundatia Artera
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.